نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

جدیدترین رتبه بندی جهانی واکسیناسیون اعلام شد | ایران یک پله بالاتر از آمریکا

  • کد خبر: ۹۵۴۶۷
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۰
جدیدترین رتبه بندی جهانی واکسیناسیون اعلام شد | ایران یک پله بالاتر از آمریکا
تازه ترین داده های دانشگاه جانز هاپکینز درباره رتبه جهانی کشورها از نظر میزان واکسیناسیون حاکی است آمریکا به رده پنجاه و نهم جهان تنزل کرده و این کشور در این شاخص، یک پله پایین تر از ایران قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، آمریکا نوامبر ۲۰۲۱ (آبان) رتبه پنجاه و پنجم را در این زمینه دارا بود و رتبه این کشور در ماه سپتامبر (شهریور) چهل ام و در ماه ژوئیه (تیر) هجدهم بود، اما با هجوم اطلاعات پزشکی نادرستی از سوی برخی رسانه ها همچون فاکس نیوز و انتقال آن به مردم روبه رو شده است.

براساس این گزارش، امارات متحده عربی با واکسیناسیون نزدیک به ۹۴ درصد از مردم خود در جایگاه نخست و ایران نیز با نزدیک به ۶۴ درصد، بالاتر از کشورهایی چون آمریکا و ترکیه قرار دارد.

در اوایل عملیات واکسیناسیون جهانی در سال ۲۰۲۱، کشورهای کوچکتر و کشورهای ثروتمندتر در جایگاه های بالای این رتبه بندی جهانی بودند. اما میزان جمعیت، دیگر اهمیت چندانی ندارد و بسیاری از کشورهای کم درآمد در مقایسه با آمریکا که فقط ۶۳ درصد از جمعیت اش را واکسینه کرده است، در این زمینه بسیار بهتر عمل می کنند.

به عنوان نمونه، چین که بیشترین جمعیت جهان را داراست، ۸۷ درصد از جمعیت ۱.۴ میلیاردی اش را واکسینه کرده و به جایگاه پنجم جدول واکسیناسیون جهانی ارتقا یافته است.

کوبا که یکی از کشورهای فقیر در جهان است، با واکسینه کردن ۸۵ درصد از جمعیت خود، رتبه هفتم جدول را داراست.

فیجی نیز که یک کشور کم درآمداست، از نرخ واکسیناسیون ۶۸ درصدی برخوردار است که بالاتر از کشورهای ثروتمندی چون سوئیس و آمریکا و سرزمین های اشغالی قرار دارد.

تلاش های ژاپن در ماه های اخیر برای واکسیناسیون مردم در این کشور قابل توجه است. تقریبا ۷۸ درصد از ژاپنی در حال حاضر در برابر کووید – ۱۹ واکسینه شده اند در حالی که این رقم در ماه سپتامبر (شهریور)، فقط ۴۹ درصد بود.

آلمان نیز در این زمینه تمهیدات ویژه ای اتخاذ کرده است. این کشور از جمعیت بزرگ ضد واکسن برخوردار است، اما این مساله را در ماه های گذشته نسبتا خوب مدیریت کرده است.

آمار واکسیناسیون کرونای آلمان در ژوئیه ۲۰۲۱ (تیر) تقریبا ۴۸ درصد و حدودا برابر با رقم واکسیناسیون ۴۹ درصدی آمریکا در آن زمان بود. اما آلمان موفق شده است بیش از ۷۱ درصد از مردم خود را واکسینه کند، در حالی که این رقم اکنون در آمریکا ۶۳ درصد است.

در حالی اکثر نقاط جهان در حال حاضر با سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون دست به گریبان است، آمریکا به طور خاص تری تحت تاثیر این گونه قرار گرفته که دلیل آن تا حد زیادی درصد بالای افراد واکسینه نشده است.

آمریکا به طور متوسط ۷۷۱ هزار و ۵۱۶ مورد ابتلا جدید در روز دارد و در حال حاضر ۱۴۰ هزار و ۲۶۸ نفر در بیمارستان های این کشور به دلیل ابتلا به کووید – ۱۹ بستری هستند. همچنین ۲ هزار و ۲۳۵ مورد مرگ و میر جدید ناشی از کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->